Olet täällä

Töihin Vaasan kaupungille

 • Sairaanhoitaja
 • Hitsari
 • Sairaanhoitaja

Tietoa kaupungista

Avoimet työpaikat

 • Johtava ohjaaja

  Vaasan kaupunki hakee johtavaa ohjaajaa mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisonttiin.

  Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti tarjoaa mielenterveys- ja päihdeongelmiin, sekä muihin riippuvuusongelmiin avopalveluita...

 • Päiväkotityöntekijä

  Vaasan kaupunki hakee päiväkotityöntekijän sijaista ruotsinkieliseen Sundomin päiväkodin Barnholkeniin ajalle 8.1.-1.6.2018. Työtehtäviin kuuluu keittiötyötehtäviä jakelukeittiössä ja siivousta.

  Kelpoisuusvaatimuksena on...

 • Suunnitteluinsinööri

  Vaasan kaupunki hakee suunnitteluinsinööriä kunnallistekniikan suunnitteluyksikköön.

  Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluvat katujen, vesihuollon, hulevesien hallinnan, venesatamien, liikuntapaikkojen sekä muiden...

 • Vahtimestari

  Vaasan kaupungin Kuula-opisto hakee vahtimestarin sijaista ajalle 1.1.-30.06.2018.

  Tehtävään vaaditaan sopivaa vähintään toisen asteen tutkintoa.
  Kielitaitovaatimuksena on suomi ja/tai ruotsi.

  Tehtävä edellyttää...

 • Ylikielenkääntäjä

  Vaasan kaupungin hallintopalveluissa on haettavana ylikielenkääntäjän toimi.
  Tehtävänä on koordinoida kaupungin käännöstoimintaa ja toimia kielenkääntämön työnjohdollisena esimiehenä.

  Kelpoisuusvaatimuksena on...

 • Luokanopettaja

  Vaasan kaupungin suomenkielinen perusopetus hakee 1. luokalle opettajaa Hietalahden kouluun ajalle 8.1. - 2.6.2018. Viikkotuntimäärä on 20-24h .

  Virkaan on asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

  Edellytämme...

 • Sosiaalityöntekijän virka

  Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Alkusijoituspaikka on aikuisten sosiaalityön palvelualueella ja virka täytetään 2.1.2018 lähtien.

  Sosiaalityöntekijää haetaan...

 • Sosiaaliohjaaja

  Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa, aikuisten sosiaalityön palvelualueella, on haettavana sosiaaliohjaajan määräaikainen toimi ajalle 1.12.2017-14.09.2018.

  Pääasiallisina työtehtävinä on työikäisten...

 • Sosiaalityöntekijän sijaisuus

  Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalle 2.1.-31.12.2018 vammaispalveluiden tiimissä.

  Vammaispalvelujen tarkoitus on edistää vammaisten henkilöiden...

 • Sosiaalityöntekijän virka

  Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa, Pohjanmaan sosiaalipäivystysyksikössä, on haettavana sosiaalityöntekijän virka.

  Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015)...

 • Paikkatietoasiantuntija

  Vaasan kaupunki hakee palvelukseensa paikkatietoasiantuntijaa kiinteistötoimen tulosalueelle. Tulosalue vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, paikkatiedoista, kiinteistö- ja mittaustehtävistä sekä asuntoasioista....

 • Maankäyttöinsinööri

  Vaasan kaupunki hakee palvelukseensa maankäyttöinsinööriä kiinteistötoimen tulosalueelle. Tulosalue vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, paikkatiedoista, kiinteistö- ja mittaustehtävistä sekä asuntoasioista....

 • Maankäyttöinsinööri

  Vaasan kaupunki hakee palvelukseensa maankäyttöinsinööriä kiinteistötoimen tulosalueelle. Tulosalue vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, paikkatiedoista, kiinteistö- ja mittaustehtävistä sekä asuntoasioista....

 • Keikkaa laitos- ja välinehuoltajana

  Sosiaali- ja terveystoimessa on tarjolla eripituisia ja määräaikaisia laitos- ja välinehuoltajien tehtäviä valmiille alan ammattilaisille sekä alaa opiskeleville osaamisen mukaisiin tehtäviin.

  ...

 • Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet

  Tarvitsemme lyhytaikaisia sijaisia varhaiskasvatuksessa kasvatus-, hoito- ja avustustehtäviin. Tehtäviä ovat lastentarhanopettaja, lastenhoitaja, ryhmäperhepäivähoitaja, avustaja ja päiväkotityöntekijä...

 • Keikkaa hoitoalalla (Lähihoitajat, Sairaanhoitajat ja Terveydenhoitajat)

  Sosiaali- ja terveystoimessa on tarjolla eripituisia ja määräaikaisia hoitoalan tehtäviä valmiille alan ammattilaisille sekä alaa opiskeleville osaamisen mukaisiin tehtäviin...

Vaasan kaupunki tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia - työntekijöitä, sijaisia ja harjoittelijoita. Kaupungille voi tulla myös kesätöihin, siviilipalvelukseen, palkkatuettuun työhön tai tutustumaan työelämään. Tarjolla on monipuolisesti eri alojen työtehtäviä sairaanhoitajasta liikuntapaikkojen hoitajaan ja sihteeristä lavastajaan. Vaasan kaupunki on savuton työnantaja.

Sivuiltamme löydät kattavasti tietoa työnhaun eri aihepiireistä. Työtä haetaan sähköisen rekrytoinnin kautta. Vaasan kaupungin avoimet työpaikat (vakituiset, määräaikaiset ja sijaisuudet) löydät Kuntarekrystä.
Teknisissä ongelmissa ota yhteys rekrytointi(at)vaasa.fi.

Palkkatukityöhön, työkokeiluun ja kuntouttavaan työtoimintaan haetaan kaupungin omia kanavia pitkin. Voit lukea näistä lisää Tukea työllistymiseen –osiossa.

Kuinka otan Kuntarekryn käyttööni

Rekisteröidy uutena työnhakijana Kuntarekry.fi sivulla kohdassa työnhakijalle tai työpaikkailmoituksen kohdassa hae työpaikkaa. Täytä kaikki kentät, valitse salasana, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa rekisteröidy. Sen jälkeen voit täyttää hakemuksen. Aiemmin Kuntarekryyn rekisteröitynä hakijana täytä hakemus kirjautumalla järjestelmään tai työpaikkailmoituksen kohdassa hae työpaikkaa.

Kuntarekryn vaatimat selaimet

Internet Explorer 10 ja uudemmat versiot, Mozilla Firefox, Google Chrome, Ooppera Safari